Top Maraton: Bükk Maraton Brigetios szemmel

Múlt hétvégén a Top Maraton sorozat sorozat 4. állomásán, a Bükk Maratonon jártak csapatunkból többen. Alábbiakban tőlük olvashattok néhány gondolatot a versenyről.

Kolozsváry Szilárd beszámolója:

2019.08.04-én a Bükk Maratonon vettünk részt. Én a rövid távon indultam ami 38 km volt és 870 szint különbség. Szép időnk volt de a szombati eső kicsit feláztatta a pályát, persze sár gumink nem volt. A pálya nagyon jó volt, egy-két helyen volt sár, ami eléggé csúszott. Master2 kategóriában a 39. helyezést értem el. Nóri a mini távon indult, ami 16 km volt és 330 szintkülönbséggel. Nagyon élvezte a versenyt, úgy néz ki kedvet kapott. Master2 kategóriában a 4. helyezést érte el.

A versenyen járt Nagy Sanyi csapattársunk is, aki sérüléséből adódóan fia kísérőjeként vett részt a versenyen. Tőle az alábbi írás származik:

Ott voltam, nem versenyeztem. Sajnos térdizületi problémák miatt esélytelen volt az indulás. A nevezésem átírattam egy ifjú harcos nevére, akit a versenyre elkísértem és a pályán is végig mellette voltam. Felfelé tempót diktálva magam után húztam, lefelé pedig magam előtt kísértem. Két defektet követően komoly előnyt adtunk ellenfeleinknek, de nem adtuk fel és folyamatosan zárkóztunk fel. Én végig a csillagokkal küzdöttem, de mégis az öröm könnyei folytak a szemembe ahogy láttam a „fiamat” küzdeni a pályán. Gratulálok Rudika !! Gratulálok Nórinak és Szilárdnak ! Hajrá Brigetio!