3 helyszínen, 18 fővel versenyeztünk

A mai napon nem csak versenyt szerveztünk, egyesületünk tagjai 3 különböző megmérettetésen álltak rajthoz!

  Délelőtt a III. Brigetio MTB Maraton -és gyermekversenyen 11 fővel képviseltük csapatunkat, azonban erről a versenyről készült cikkben részletesen beszámolunk.

A saját szervezésű versennyel egyidőben a Magyar Kerékpáros Amatőr Bajnokság 4. fordulóját rendezték Pétfürdőn, ahol 21 km-es dimbes-dombos pályán mérték össze erejüket az országúti bringások. Egyesületünket tekintve ifj. Héregi Péter volt a leggyorsabb, aki 37-es átlagot hasítva U19 korosztályban a 2. helyen ért célba!

Ifj. Papp Mihály U19 – 2. hely

Csere Lajos master korcsoportban a 18., míg Papp Mihály a 28. helyen zárta a versenyt. A hölgyek versenyében Fail Boglárka épphogy lecsúszva a dobogóról a női elit 4. helyezést ért el. Ifj. Papp Mihály is nagyon ügyesen szerepelt, az U13-as korcsoportban a dobogó legalsó fokára állhatott fel!

Ifj. Papp Mihály a dobogó alsó fokán

Részletes eredmények:
http://www.bakonybike.hu/wp-content/uploads/…/04/abs2017.pdf

Tour de Ajka rajt-célterület

Délután a két szakaszos Tour de Ajka is elrajtolt, ahol Krebsz József és Gregor Zoltán álltak rajthoz. Az 1. szakasz „bemelegítő” 5 km-es egyenkénti indítású időfutammal kezdődött Ajka belvárosában. A versenyzők a nagyon szépen kialakított rajtterületről, emelvényről rajtoltak el, majd 2,5 km megtételét követően jöhetett a fordító. A pályát csupán egy körforgalom nehezítette, melyen oda és vissza fele is át kellett haladni. A 105 résztvevőből Gregor Zoltán abszolút 50., K2 korcsoport 15. helyen, míg Krebsz József abszolút 81., K3 korcsoport 46. helyen értek célba! Gregor Zoltán 1:12, míg Krebsz József 1:44 hátránnyal kezdhetik a holnapi 60 km-es mezőnyversenyt!

Eredmények: http://live.darktiming.hu/event/9066/1