Héregi Péter a Bike Attack sorozat junior bajnoka!

Csütörtökön került megrendezésre a Bike Attack 5. és egyben utosó fordulója. Csapatunkat Agócs Gábor,Simon Andrew,Galambos Lajos,Id.Héregi Péter és Ifj.Héregi Péter képviselte.

A verseny hangulata ismét szuper volt,ám a szokásosnál több résztvevő indult, mint az elmúlt alkalmakon.  A mezőny végig egyenletes 40 feletti tempót tartott,ezt a tempót csapatunk 4 tagjának(Simon Andrew,Galambos Lajos,Id.Héregi Péter,Ifj.Héregi Péter) sikerült felvenni és a mezőny elejében haladni. Agócs Gábor 1 kört bírt a mezőnnyel haladni, majd a leszakadást követően kisebb csoportban és nagyrészt egyedül teljesítette a távot. Galambos Lajos és Ifj.Héregi Péter a verseny egészében a mezőny első részében haladtak, közrefogva Péter összetettbeli ellenfelét. A versenyt a nagy tempó és a zsúfoltság miatt több bukás is tarkította, ami megadta a versenyzők számára az „adrenalint”. Az utolsó körben Simon Andrew és id.Héregi Péter előtt bukás történt,ezért a fűre sodródtak az esetleges esés elkerülése érdekében, így ők 2-4 perc hátránnyal érkeztek meg a főmezőnyhöz képest. A véghajrában mindenki próbált helyezkedni, helyet keresni a sprint megkezdéséhez. Galambos Lajos egy folyosót kihasználva tudta megkezdeni a hajrát, ami számára az U18-as kategóriában az első helyet jelentette.


Ifj.Héregi Péter végig összetett ellenfele környékén haladt, majd az utolsó 200 méterhez érve megkezdte a sprintet, ami a 3. helyet jelentett az U 18-as kategóriában. Péter és Lajos 44 km/h átlagsebességgel teljesítették az 59 km-és távot. Ifj.Héregi Péter 1. helyen zárta az idei Bike Attack sorozatot. Id.Héregi Péter 2 perc hátránnyal Master kategóriában a 14. helyen végzett. Simon Andrew 4 perc hátránnyal kategóriájában a 15.helyet szerezte meg. Agócs Gábor 2 kör hátránnyal Master 1 kategóriában 15. helyen ért célba.

A sorozatnak hála sok tapasztalatot, kellő bátorságot és szép élményeket vihettek haza a versenyzők.Mindenki számára ajánljuk ezt a bajnokságot.