Szép eredmények a V-bike Maratonon

Június 18-án vasárnap csapatunk nagy létszámmal képviseltette magát a V-Bike Maratonon. Tagjaink más-màs távokon indultak,45-103 km és MTB 60 km-en. 45 km-en 2 tagunk indult,Nagy László András és Németh Zoltán.Zoltán egyedül teljesítette a távot a nagy széllel megküzdve,végül korcsoportjában a 2.helyen végzett.András sajnálatos módon eltévesztett pár kanyart,ezért ő a 103 km-t teljesítette ahol 2.helyen ért célba.
103 km-en Héregi Péter és Ifj.Héregi Péter indult. Indulás előtt értekeztek a Fantozzi klub két tagjával és együtt indulva,összedolgozva teljesítették a távot a nagy szélben. A „hajrában” Ifj.Héregi Péter ért célba,ezzel megnyerte korcsoportját és összetettben is a 2. helyen végzett.
Id.Héregi Péter az utolsó 5 km-en görcsökkel kűzdött,ezért korcsoportjában a 4. helyen végzett. MTB 60 km-en képviselték csapatunkat legnagyobb létszámmal. Itt indult Csintalan Miklós,Tapsonyi Sándor és Tehel Zsuzsa. Ők együtt,egymást segítve teljesítettek a megszabott távot. Tehel Zsuzsa,új tagunk ismét szépen szerepelt, megnyerte korcsoportját. Csintalan Miklós korcsoportjában a 3. helye
n végzett. Tapsonyi Sándor csak pár másodperccel maradt le a dobogó harmadik fokáról,negyedikként ért célba.

Köszönjük a remek versenyt és a hangulatot a V-Bike csapatának és a remek fotókat a G-photonak!