Bike Attack 2. forduló

Adrenalin, nyári idő, remek pálya…. Ezek jellemezték a Slovakia Ringen megrendezésre kerülő Bike Attack 2.fordulóját.
A versenyen csapatunkat 4 fő képviselte (Gregor Zoltán, Papp Mihály, Héregi Péter, ifj. Héregi Péter) remek teljesítménnyel.
A remek időnek köszönhetően több mint 90 kerékpáros indult a versenyen, akik a verseny folyamán egy bolyt képezve haladtak a verseny egészében. Gregor Zoltán, Héregi Péter és ifj. Héregi Péter végig a mezőny elejében haladtak 42,7 km/h átlagsebességet teljesítve.
A mezőnyhajrában ifj. Héregi Péter helyezkedett a legjobban, amivel korcsoportjában az első helyen végzett, míg abszolútban a 23. helyen. Gregor Zoltán az utolsó kanyarban a mezőny legelején haladt, de sajnos kisebb lökdösődésbe keveredve értékes helyeket veszítve korcsoportjában a 17. míg abszolútban a 44. helyen érkezett a célba.


Id. Héregi Péter az egész verseny során jól helyezkedve mindig a mezőny elejében tartózkodott. Sajnos az utolsó kanyarban előtte pár méterrel 3 versenyző összeakadt és bukott is, ezért sebességet vesztve tudott hajrába kezdeni, amivel korcsoportjában a 20.helyen, míg abszolútban a 63. helyen végzett.
Papp Mihály először vett részt ezen a versenyen, így pályaismeret hiányában a harmadik körben a kanyart nagy ívben vette,ezért leszakadt az élmezőnytől és a versenyt egy német versenyzővel összedolgozva fejezte be. Kategóriájában a 22., abszolútban a 68. helyen végzett.
A verseny után kerékpáros vacsorát fogyasztottak a versenyzők a Ring éttermében.
Mindenkinek ajánljuk ezt a versenysorozatot, érdemes ellátogatni és kipróbálni.

Külön köszönjük Berta Csabának a kinesiotape-et amivel teljesen fájdalommentes versenyt biztosított Gregor Zoltánnak és ifj. Héregi Péternek.