Bike Attack 1. forduló

 

Április 13-án csütörtökön 18 órakor rajtolt az 5 fordulós Bike Attack versenysorozat első megmérettetése! A Slovakia Ring tökéletes aszfaltján 10 kört, azaz 59 km-t kellett teljesíteni a versenyzőknek. A verseny előtt esett az eső, de szerencsére a rajtra kitisztult az ég, csak a hűvös szél és a vizes aszfalt nehezítette a versenyzőket.

A rajtrácsra 6 nemzet, 66 versenyzője sorakozott fel, egyesületünket ifj. Héregi Péter és Gregor Zoltán képviselték. A rajtot követően rögtön megkezdődtek a támadások, többen megpróbáltak elszakadni a mezőnytől, sikertelenül, a mezőny reagált a próbálkozásokra. A 10 kör során folyamatos volt a próbálkozás, végül mezőnyhajrá döntött a helyezésekről. A leggyorsabb az osztrák Gaubatz Lukas a Format Rc (AUT) versenyzője lett, Vanco Jakub  ASK Inter Bratislava (SVK) és Fetko Viktor (SVK) előtt.

Egyesületünket tekintve ifj. Héregi Péter szerepelt a legjobban, aki az abszolút 35. helyen ért célba, ezzel kategóriájában az első helyet szerezve meg! Gregor Zoltán idei első versenyét teljesítette, kategória 26., abszolút 47. helyen ért célba.

Eredmények: http://www.sportsofttiming.sk/en/race/overview/2131