A 2017-es évet ezennel megnyitottuk!

A mai napon Héregi Péter megnyitotta idei első Közgyűlésünket, mellyel a Brigetio Kerékpáros Sportegyesület hivatalosan elkezdte 2017 évi működését! A Monostori Erőd falai között számos fontos kérdésben döntöttek tagjaink! Az első napirendi pontban Gregor Zoltán elnök az előző év tevékenységéről szóló szakmai beszámolóját, a második napirendi pontban Tapsonyi Sándor gazdasági vezető előző éves pénzügyi terv teljesítéséről szóló, valamint az előző évről szóló számviteli beszámolóját fogadta el a Közgyűlés. A harmadik napirendi pontban a vagyoni hozzájárulás mértékét határozták meg, amely a tavalyi évhez hasonlóan, idén is havi 1500 Ft tagdíjat jelent. A negyedik napirendi pontban az Alapszabályt módosították tagjaink. Az ötödik napirendi pontban egyesületünk tisztújása következett, két év időtartamra a Brigetio Kerékpáros Sportegyesület elnökének Gregor Zoltánt, alelnökének Héregi Pétert, gazdasági vezetőnek Tapsonyi Sándort, elnökségi tagnak Viczena Jánost és Agócs Gábort választották meg tagjaink. A hatodik napirendi pontban az éves célokat határozták meg tagjaink:

  • Alapozó edzések szervezése februártól, a versenyszezon kezdetéig.
  • Egészségmegőrző Program /4 kerékpáros túra szervezése. Főszervező: Viczena János
  • Április 2-án Brigetio Downhill kerékpárverseny szervezése. Főszervező: Csicsai Ádám
  • Április 30-án III. Brigetio MTB Maraton -és Gyermekversenyek; Főszervező: Agócs Gábor
  • Augusztus 13-án III. Brigetio országúti mezőnyverseny szervezése; Főszervező: id. Héregi Péter
  • Október 1-én II. Brigetio országúti –és mtb időfutam szervezése; Főszervező: id. Héregi Péter
  • Autómentes nap szervezése Komáromban
  • Csapatmezek, pólók gyártása
  • 6 éjszakás, 7 napos edzőtábor szervezése
  • Magyar Kerékpáros Bajnokság és a TOP Maraton sorozat sikeres teljesítése.
  • Legalább 35 kerékpáros sportrendezvényen való részvétel.

A hetedik napirendi pontban az éves költségvetést tárgyalták tagjaink. A nyolcadik napirendi pontban bemutatásra és elfogadásra került egyesületünk új külső megjelenése, melyet Herczeg Bálint grafikus tervezett. Bemutatásra került az új egyesületi logó, valamint az idei csapatmez tervezete is!

Idén is átadásra került az „Év Kerékpárosa” díj, melyet Csintalan Miklósnak ítélt oda az Elnökség. Csintalan Miklós kiemelkedő szervezői munkájával, eredményeivel, aktivitásával érdemelte ki az elismerő díjat. 2016-ban 14 kerékpáros eseményen képviselte egyesületünket, volt olyan, ahol több távon és kategóriában is rajthoz állt, ezzel is példát mutatva a kerékpárosoknak. Sikeresen teljesített 3 BRM200 teljesítménytúrát, amellyel a Randonneurs Hongrie sikeres teljesítőjévé lépett elő. 2016-ban 8 alkalommal első, 2 alkalommal második, 1 alkalommal a harmadik helyezést szerezte meg!

Mindenkinek sikeres és tartalmas kerékpáros szezont kíván a Brigetio Kerékpáros Sportegyesület!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük